Dobb Daddy - Bundle med 2 Flugor

£25.46£32.95

Ej i lager
Dobb Daddy är ett nytt system från Fly-Dressing som gör det möjligt att spinnfiska med gädd-tubflugor. Denna bundel innehållar även 2 flugor.

  • Dobb Daddy - Kit with Hook (ord. pris: £10.98)
  • Pike Fly - Search and Destroy (ord. pris: £10.98)
  • Pike Fly - Suomi Slayer (ord. pris: £10.98)
Denna produkt ger dig 598 poäng
Vad är detta?

Denna bundel inkluderar Dobb Daddy - Kit med krok samt 2 stycken av Kanalgratis custom färgade flugor!

Färgen "Search and Destroy är helt klart är en av våra favorit-allroundfärger för alla typer av vatten och väderförutsättningar. 

"Suomi Slayer"  är en väldigt ljus/skrikig färg i chartreuse, rosa och vit som vanligtvis fungerar som bäst i lite mörkare eller grumligare vatten - men ingen regel utan undantag.

Niklas Holmér på Fly-Dressing har utvecklat Dobb Daddy, ett nytt system som gör det möjligt att fiska gäddflugor med dina vanliga spinnfiske-utrustningar - från och med nu kommer du inte bli utfiskad längre av dina flugfiske polare under de dagar då gäddan föredrar långsamt pulserande flugor framför ett gummibete eller wobbler och jerkbait.

Det här kittet inkluderar en Dobb, en krok på en färdig vajertafs, ett XXL Cone Head och två stycken Gummikulor - det enda som saknas är en Gäddfluga och sen är du redo att fiska!

Dobb Daddy fungerar utmärkt med de flesta vanliga spinnfiske utrustningar för gädda.

Klicka här för att se en kort informationsfilm om Dobb Daddy-systemet:

Klicka här för att se Dobb Daddy in action:

Om du vill sätta på en Wiggle Tail, fäster du enkelt en Fastach Snap längst bak på kroken och binder sedan fast tailen på en Snap for Tails.

Vi rekommenderar att man köper en extra påse med Gummikulor då de är en viktig del av funktionen på Dobb Daddy-systemen och de kan slitas ut efter man fångat en del gäddor.


Kunder som köpte denna köpte också

Populära produkter