Förstklassigt Haspel-set till Gädda

Quantum , Gunki

3495 kr4333 kr

I lager:

Förstklassigt haspel-set till gädda som inkluderar allt du behöver till ett bra pris - Gunki Iron-T haspelspö, Quantum Smoke Haspelrulle och Strike Wire Extreme 0,36 mm lina.

  • Quantum Smoke Spinning 40 (ord. pris: 1899 kr)
  • Gunki Iron-T 230 Spinning - XH++ (ord. pris: 2385 kr)
  • Strike Wire Extreme - 0,36 mm (ord. pris: 235 kr)
Denna produkt ger dig 6 990 poäng
Vad är detta?

"Pike Addict" XH++ är ett haspelspö som designats för extremt fiske med stora beten. Det här spöet har tillräckligt med kraft för att klara av de största fiskarna. Den odelade klingan har en "fast regular"-aktion, som är den perfekta kompromissen mellan råstyrka och spöböj. Rullfästet och spöets balanspunkt är omsorgsfullt placerade så att man kan fiska många timmar i sträck utan att bli trött.

Sektioner: 1+1
Längd: 230 cm
Kastvikt: 21-110 gr
Tyngd: 197 g

Det här spöet passar perfekt till Quantum Smoke 40 haspelrulle.

Den nya Quantum Smoke är andra generationen av den populära och förstklassiga rullen i skeleton-design. Ett extra kullager har lagts till för att göra Smoke Haspel ännu mjukare. Med den lätta vikten, mjukare invevningen och snygga samt diskreta designen är den här rullen den bästa Smoke-rullen någonsin. Perfekt för gäddhaspel!

Linkapacitet: 210 m/0,22 mm
Gear ratio: 5,2:1
Kullager: 10+1
Vikt: 275 g

Strike Wire Extreme har en överlägsen styrka, rund linprofil, slitstark coating och extrem följsamhet. Allt det här är viktiga egenskaper som du nästan aldrig hittar i samma lina. Strike Wire Extreme är tillverkad av mycket tätt flätade microfibrer. Linan med en näst intill rund linprofil samt är superkompakt och vattenavstötande - som i sin tur ger perfekt linuppläggning och extremt långa kastlängder, med minimal risk för trassel. 0,36mm / 30 kg

 


Kunder som köpte denna köpte också

Populära produkter