EDVINS FAVORITES FOR PERCH FISHING (TEAM GALANT)

Edvin Johansson är en gedigen sportfiskare som har fiskat i flera år, därav har han mycket erfarenhet och kunskap i bagaget. I YouTube videon ovan går Edvin egenom sina bästa abborrebeten, spön, rullar osv. Här kan du hitta bundlar med Edvins och Team Galants favoriter till Abborre.

I Edvins abborreväska hittar du fyra olika lådor med beten, för olika situationer och olika tekniker.

I första lådan har han mindre beten, även kallat finessebeten. Dessa används när man ska fiska i exempelvis kallt vatten, då funkar tex drop shot väldigt bra. I den lådan finns det små beten som Monkey Fry, Monkey Vibe, Hooligan Roach Micro, M-WAR Baby Lobster etc.

I den andra lådan är ett bete Edvin håller extra kärt, hans egen designade FLATNOSE MINI! Om Edvin fick välja ett bete att fiska med föralltid hade detta varit första valet 😂 Den funkar bra för abborre, gös och även gäddor kan hugga på den även om det inte är ett gäddbete. Ett måste ha i abborrelådan alltså!

I den tredje lådan så har Edvin förberett en skrikig låda för dom dagar där det är mulet, eller när han fiskar i väldgit mörka/muddiga vatten. Då kan man med fördel sätta på en jigg i en skrikig färg som syns genom de mörka vattnet.

Den fjärde och sista lådan är dedikerad till hårdbeten! Här hittar man olika sorters hårdbeten; Jerkbaits, Crankbaits, Chatterbaits, Spintails och annat.

Edvin's Perch Bundle 1 Finesse Team Galant

€50,20(€53,15)

This is what Edvin is using when he is fishing finesse!