Fiska i Norge

Norgefiske är väldigt populärt hos många fiskare då det finns många olika arter som inte finns på så många andra ställen samt enorma fiskar.

Edvin, Tobias och August har tagit sig till NordNorge på en fiskeresa, närmare bestämt Senja och Catch fiskeresor. Där kan man fiska tex Torsk, sej, rödspätta, hälleflundra och mycket mer. I detta avsnittet så blåste det ganska mycket och då kan det vara svårt att ta sig ut på de riktiga djupet där de finns riktigt stora fiskar, så då valde grabbarna att stanna på lite grundare och spinnfiska efter bland annat hälleflundra. Dom använde då medeltunga jiggskallar på 70-100 gram ihop med jiggar som har både tail och paddel.

Vädret i Norge kan växla väldigt fort och då krävs det att man har kläder som klarar av regn och rusk. Ett grymt klädställ som kommer hålla dig torr hela dagen i de Norska vädret är Downrigger stället från Grundéns. Skapat för de tuffaste omständigheterna och som verkligen går att lita på. Jackan och byxorna användes av Edvin under hela Norge resan och svek aldrig.

1099 4200

Grundéns Deck Boss Ankle Boot Monument Grey

Grundéns

1099 kr

Vattentät och komfortabel regnsko!

Grundéns Deck Boss Boot, Grey

Grundéns

Ej i lager

1549 kr

Måste-ha för varje sportfiskare! Använda av Edvin Johannson!

Grundéns Downrigger Gore-tex Fiskejacka

Grundéns

4200 kr

Den nya Downrigger Jacket går utöver alla nivåer för hardcore sportfiskaren!

Grundéns Downrigger Gore-Tex® Jacket Orange XXL

Grundéns

Fåtal kvar

3949 kr(4199 kr)

New Gore-tex jacka från Grundéns.

Grundéns Gore-Tex® Downrigger BIB Anchor

Grundéns

4199 kr(4400 kr)

Vattentäta bibs som kommer hålla dig torr hela dagen! Finns inte din storlek/färg? Mejla t...