Pig Shad Jr Hot Pike - Bundle

£21.66£27.06

Ej i lager
En av våra populära bundlar!

  • Pig Shad Jr - Hot Pike - 2 pack (ord. pris: £10.35)
  • BFT Shallow Stinger Small - Stainless Steel (ord. pris: £6.87)
  • BFT Flexhead Green Pumpkin Small 10 gr (ord. pris: £3.92)
  • Bauer Power Rattles - Clear (ord. pris: £4.26)
  • Sticker - Go Pig or Go Home (ord. pris: £1.65)
Denna produkt ger dig 498 poäng
Vad är detta?

Pig Shad Jr - Hot Pike

Pig Shad Jr är ett gummibete inspirerat av det klassiska jerkbetet The Pig. Pig Shad Jr är 20 cm lång och väger 50g. Pig Shad Jr har en förförisk vaggande gång samtidigt som den simmar med huvudet fram och tillbaka. Stjärten paddlar och vrider i ett lågfrekvent tempo. En perfekt imitation av en skadad betesfisk som långsamt lunkar fram med dess sista krafter! Pig Shad har en unik profil som liknar en välmatad betesfisk. 

Färgen Hot Pike är en skapelse av CWC/Strike Pro. Den har blivit otroligt populär under åren och har levererat en stor mängd fina fiskar. Vi vet inte riktigt om det beror på att den efterliknar en gädda eller bara det att den ser så het ut. Färgen är enastående i många olika förhållanden och när du vevar in den väldigt långsamt precis under ytan eller viktad så den rullar på botten så kommer den garanterat att trigga igång varje predator inom räckhåll. 2 Pack.

BFT Flexhead Green Pumpkin Small - 10gr

Denna viktade skalle skruvas på valfritt gummibete. Den stannar kvar när du fightar fisken och hjälper dig att presentera betet med hög precision på önskat djup. Produkten fungerar kanon tillsammans med Pig Shad, McRubber och många andra gummibeten. Levereras i 2 pack.

BFT Shallow Stinger Stainless Steel Small

Denna färdiga stinger används som en ersättning för ditt customtackel eller -rigg. Enkelt att använda och väldigt hållbart. Just denna produkt är tillverkad av rostfritt stål och har en väldigt lång livstid, väldigt passande för de som fiskar i salt eller bräckt vatten eller för de som sliter mycket på sin utrustning, professionella sportfiskare, guider osv. 

BFT Shallow Stinger Small - Stainless Steel är tillverkad av 60 lbs 7-trådig rostfri stål-wire och är utrustad med två stycken vassa storlek 1-krokar.

Bauers Power Rattle

 En rasselkammare som skapar väldigt mycket ljud när den är fäst till din gäddrigg för flugfiske, eller om du väljer att trycka in den i kroppen på valfritt gummibete.

20 mm, levereras i 5-pack. Tillverkade i USA.


Kunder som köpte denna köpte också

Populära produkter