Kanalgratis officiella julkalender 2024

$149.61

Storsäljaren är tillbaka! Kanalgratis Julkalender 2024 finns nu att köpa!

Den här produkten ger dig 3 190 fishcoins nu!
Vad är detta?

Storsäljaren är tillbaka! Kanalgratis Julkalender 2024 finns nu tillgänglig som förköp! Kalendern kommer att börja skickas ut i September.  

Kanalgratis julkalender är klassisk, precis som på den gamla goda tiden. Luckorna rivs upp och man kan inte fuska och öppna utan att det syns. Botten och toppen är limmade och det är lim mellan luckorna som håller produkterna på plats. Tomten har fyllt på kalendern med 24 noggrant utvalda fiskesaker, vissa skapade exklusivt för kalendern. Den innehåller främst produkter för abborre, gös och gädda och du kommer garanterat att hitta kanalgratis favoriter från våra egna brands blandat med andra mega favoriter du hittar här på sidan eller ser i våra YouTube filmer.

Vi har gömt en guldbiljett, även denna gång!

Får du denna biljett vinner du och en polare en hel fiskedag tillsammans med Tobias Ekvall & Edvin Johansson från Team Galant. Ni kommer att bli placerade på bästa hemliga fiskeplatserna och spela in en film till vår youtube kanal i två hela dagar! Boende ingår! Video från förra årets vinnare finns nu på vår kanal.

 

Under December släpper vi en julkalender show varje morgon när vi öppnar luckorna dag för dag tillsammans med er, hittar på mass bus och rimmar, precis som förra året! Fast med större soffa då 😂

Stop Stop Stop ☝️ Tänk på detta nu 👇

Du förbokar & förbetalar din kalender nu då det finns en mycket begränsad upplaga som garanterat kommer ta slut.

Kalendern är ett förköp och kommer att levereras ut under November månad senast.

Om du beställer kalendern i början på November så får du den i slutet på november (garanterat innan December). 

Vänligen undvik alla mail till oss före slutet på November som ”Var är min kalender” Den kommer! Vi lovar!

Värdet på produkterna i kalendern är 2512 kr så du sparar alltså makalösa 917 kr (36%) mot om du skulle köpa grejerna löst hos oss. Du får naturligtvis Fishcoins på ditt köp och du kan använda dina stamkunds status rabatter som Guld, Silver och Diamant! Hooja!

Om du beställer något utöver kalendern som inte når fraktfritt gränsen så kommer fraktavgift tillkomma. 

Rekommenderade produkter

Du tittade nyligen på

Kanalgratis.se

Storsäljaren är tillbaka! Kanalgratis Julkalender 2024 finns nu att köpa!

Populära produkter