Miuras Mouse - 23 cm, 95 gr

*

€35,58

Famous from FLY VS JERK, the Miuras Mouse by Strike Pro is one of the hottest news of 2019.

Den här produkten ger dig 818 fishcoins nu!
Vad är detta?

Miuras Mouse designades av en italiensk betes byggare vid namn Maurizio Carini och den har funnits på marknaden i flera år med en enorm mängd stora gäddor på sitt rekord.

Efter segern i FLY VS JERK 10 för Stefan Trumstedt och Pierre Monjarret, som fångade en 127 cm/13,88 kg och en 114 cm/10,6 kg gädda på Miuras Mouse i det sista avsnittet som gav dem segern, intresset för detta bete har exploderat. Och det av en god anledning - det är en riktig stor fiskmagnet.

Den stora profilen i kombination med den platta "nose" på framsidan som skjuter mycket vatten och tail svansen som rör sig i alla hastigheter är detta det perfekta mellanmålet för en stor gädda som letar efter en lätt måltid. Kan fiskas extremt långsamt. Det sjunker långsamt och du kan fiska är mycket grunt, men du kan också fästa en Fastach -sänka i näsan och fiska den på vilket djup du vill. Ett måste för alla seriösa gäddfiskare!

23 cm, 95 gr. 

 

 

Mouse and service

I ordered the Ice Cream and somehow managed to order it twice. But through Instagram i got emmediate help and the correct order is on its Way. Have a friend who testet the mouse and got many strikes and two fish, really aggressive bites. Perfect for shallow bays and along drops. Easy to fish, and does not tangle. Awesome bait

Mathias

Rekommenderade produkter

Du tittade nyligen på

Strike Pro

Famous from FLY VS JERK, the Miuras Mouse by Strike Pro is one of the hottest news of 2019...

Populära produkter