Fatnose Shad Bundle - Transparent Perch

$24.78$35.87

Ej i lager
Fatnose Shad från Edvin Johansson är ett gummibete för gädda. Med sin höga profil och smala kropp har den en förförisk gång i långsamma hastigheter. Handgjord i Sverige! Denna bundle innehåller även stinger och rasselkammare.

  • BFT Shallow Stinger Titanium (ord. pris: $14.60)
  • Bauer Power Rattles - Clear (ord. pris: $5.54)
  • Fatnose Shad - Transparent Perch (ord. pris: $15.73)
Denna produkt ger dig 438 poäng
Vad är detta?

Edvin Johansson, medlem i Team Galant och även känd från "Fishing with Edvin and Philip", är en ung fiskare och betesbyggare med stor passion för gäddfiske. Fatnose Shad har med sin höga profil och smala kropp en förförisk gång i långsamma hastigheter. De här egenskaperna gör också betet mer lättupptäckt och lockar upp gäddan från djupet. Fatnose Shad är en uppföljare av Flatnose Shad.

Fatnose Shad kan precis som sin lillebror riggas på många olika sätt för att passa just din fiskesituation. För det grunda fisket kan du enkelt rigga den med en Shallow Screw och en BFT Shallow Stinger - Stainless Steel. För det lite djupare fisket rekommenderar vi en BFT Flexhead Pike skalle med den vikt som passar djupet du vill fiska på - ju djupare ju tyngre skalle. Glöm inte att trycka in en Bauer Power Rattle i paddeln så kommer du verkligen ha alla odds på din sida. Prova!

Fatnose Shad är handgjord i Sverige, 23 cm lång och väger 55 gr.

BFT Shallow Stinger Titanium är en färdig stinger och används som en ersättning för ditt customtackel eller riggar. Enkelt att använda och väldigt hållbart. Just denna produkt är tillverkad av titanium och har en väldigt lång livstid, väldigt passande för de som fiskar i salt eller bräckt vatten eller för de som sliter mycket på sin utrustning, professionella sportfiskare, guider osv. 

BFT Shallow Stinger Titanium är tillverkad av 7lbs 7-trådig titaniumwire och är utrustad med två stycken vassa 2/0 krokar. Denna produkt passar perfekt till Fatnose Shad.

Som pricken över i:et inkluderas även Bauers Power Rattles. Det är rasselkammare som skapar väldigt mycket ljud när den är fäst till din gäddrigg för flugfiske, eller om du väljer att trycka in den i kroppen på valfritt gummibete. 20 mm, levereras i 5-pack. Tillverkade i USA.


Kunder som köpte denna köpte också

Populära produkter