Jiggen 19cm

*

$7.51

Jiggen är ett bete som har utvecklats av Björn på Jiggar.nu under de senaste 7 åren till det betet ni ser idag.

Den här produkten ger dig 158 fishcoins nu!
Vad är detta?

Jiggen är ett bete som har utvecklats av Björn på Jiggar.nu under de senaste 7 åren till det betet ni ser idag. Det har skett många justeringar och förändringar under resans gång för att få denna till perfektion. Syftet har varit att få fram ett bete som är enkelt att rigga, går fint i vattnet och lurar våra predatorer till hugg!

Jiggen har en lugn och sävlig gång med mycket paddelrörelse vilket gör att du kan fiska den otroligt långsamt när du behöver utan att den tappar sin förföriska gång. Oavsett inspinningshastighet har betet en härlig gång i vattnet. Jiggens stora paddel bidrar även till att betet får en rullande gång med mycket "bellyflash". Jiggen finns i tre olika storlekar - 19cm, 22cm och 25cm.

Jiggen 19cm kan tacklas med shallowskruv, jiggskalle eller skruvskalle. Vi rekomenderar enkel eller dubbelstinger med krokstorlek 1/0 - 2/0. Jiggen 19cm går även att rigga med offsetkrok i storlek 10/0 - 12/0 om du ska fiska denna igenom vegetation. Betet har en skåra i ryggen för just detta ändamål.

Längd: 19 cm
Vikt: 65 gram

Rekommenderade produkter

Du tittade nyligen på

Jiggar

Jiggen är ett bete som har utvecklats av Björn på Jiggar.nu under de senaste 7 åren till d...

Populära produkter