McRubber - Search and Destroy - 2 pack

Svartzonker

€12,98

Ej i lager
Välkänt gummibete från Svartzonker, perfekt för gäddfiske. 2 pack.

Den här produkten ger dig #cashback 4,8 fishcoins när den återvinns!
Vad är detta?
Den här produkten ger dig 278 fishcoins nu!
Vad är detta?

McRubber är förmodligen ett av de mest allsidiga gäddbetena som finns ute på marknaden - det går att fiska väldigt grunt om du riggar det med en shallow skruv eller så kan du fiska det på önskat djup om du riggar det tillsammans med ett Flexhead Pike i valfri vikt. Betet har den simmande gången som vi älskar - paddeln skapar fantastiska vibrationer när det svävar ovanför gäddan. Dess neutrala densitet gör betet väldigt verklighetstroget. Betet har fångat ett oberäkneligt antal stora gäddor senaste åren.

Kanalgratisgänget fiskar hela tiden nya vatten så vi behövde den perfekta allround-färgen som skulle fungera på de flesta ställen i alla förhållanden - resultatet blev "Search and Destroy", inspirerat av ett gammalt custommålat jerkbait av Claes Claesson. Första gången vi testade detta betet var under filmningen av "River Pike 4" och Johan Ruhe fångade en riktigt fin gädda på betet.

Perfekt att rigga tillsammans med BFT Shallow Stinger och ett BFT Flexhead Pike, eller tillsammans med en Shallow skruv. 

21cm, 95gr. Levereras i 2-pack.

I alla lägen

Ett Gummibete som lätt riggas med stinger eller shallowskruv beroende på vad man fiskar. Funkar i lla väder å lyser upp å retar gäddan till fin hugg...en favorit helt klar :)

Mattias

love it

very good color! with this shad i break my PB with a 115cm pike

Kristoffer


Kunder som köpte denna köpte också

Populära produkter