Nettel Laken - Blue Searcher

Ej i lager

€10,23(€16,25)

En mycket verklighetstrogen imitation av en tånglake, designad av Björn Nettelbladt och producerad av Kanalgratis.se.

Den här produkten ger dig #cashback 3,8 fishcoins när den återvinns!
Vad är detta?
Den här produkten ger dig 238 fishcoins nu!
Vad är detta?

Nettel Laken är en riktigt verklighetstrogen imitation av en tånglake, vilket är en vanlig betesfisk i många vatten som ser ut som en blandning mellan en lake och en ål. De rör sig långsamt och är enkla byten för hungriga rovfiskar, vilket är anledningen till att Björn Nettelbladt tog fram det här betet. Gäddan älskar helt enkelt tånglake på menyn...

Nettel Laken är inte bara snygg utan fiskar också otroligt bra. Dess fenor och kroppsform skapar en intressant silhuett från alla vinklar och tillsammans med den slingrande tailen blir den fullständigt oemotståndlig för gäddorna - de kan helt enkelt inte låta bli att ta sig ett skrovmål!

Detta är tredje generationens Nettel Lake och den har gång på gång visat sig effektiv och fångat otaliga stora gäddor i alla typer av vatten. Den är mycket populär bland svenska tävlingsfiskare och har många stora pallplatser i bagaget. Speciellt under tröga dagar eller när det är kallt i vattnet har den blivit en favorit hos många duktiga gäddfiskare.

Kan riggas både med Shallow-skruv för grunt fiske och Flexhead eller andra jigghuvuden för djupare fiske. Vi gillar att använda Gator Stinger Big som är perfekt för detta bete. Vissa föredrar att använda 3/0-krokar för bästa krokningsförmåga, men 2/0 fungerar också.

75 gr, 28 cm med tailen utsträckt.

Designad av Björn Nettelbladt i Blekinge.

Längd 26-30 cm
Weight 61-80 gr

Populära produkter