Pig Shad - Crystal Clown - Bundle

$21.89$28.26

Ej i lager
Innehåller vår nyaste färg Crystal Clown, en stinger och 5 rasselkammare!

  • Pig Shad - Crystal Clown (ord. pris: $14.19)
  • BFT Shallow Stinger - Stainless Steel (ord. pris: $8.69)
  • Bauer Power Rattles Red (ord. pris: $5.39)
Denna produkt ger dig 398 poäng
Vad är detta?

Pig Shad - Crystal Clown

Träbetet The Pig jerkbait är en riktig gäddräpare, därför blev världen väldigt nöjd när Strike Pro presenterade Pig Shad som en uppföljare. Betet har samma kropsform som The Pig jerkbait men är ett gummibete med en stor paddel där bak som verkligen får betet att bete sig som en skadad betefisk som försöker simma iväg från en predator. 

Perfekt att rigga tillsammans med en BFT Shallow Stinger med ett BFT Flexhead Pike eller en Shallow skruv.

23 cm, 90 gr.

BFT Shallow Stinger SS

Denna färdiga stinger används som en ersättning för ditt customtackel eller riggar. Enkelt att använda och väldigt hållbart. Just denna produkt är tillverkad av rostfritt stål och har en väldigt lång livstid, väldigt passande för er som fiskar i salt eller bräckt vatten eller för de som sliter mycket på sin utrustning, professionella sportfiskare, guider osv.

BFT Shallow Stinger Stainless Steel är tillverkad av 100lbs 7-trådig rostfri stålwire och är utrustad med två stycken vassa 2/0 krokar. Denna produkt passar Pig Shad, Mcrubber och andra gummibeten i liknande storlek.

Bauer Power Rattles Red

Bauers Power Rattle är en rasselkammare som skapar väldigt mycket ljud när den är fäst till din gäddrigg för flugfiske, eller om du väljer att trycka in den i kroppen på valfritt gummibete.

20 mm, levereras i 5-pack. Tillverkade i USA.


Kunder som köpte denna köpte också

Populära produkter