ICROSS 1610 Fisherman/Hunter

Icross Fly Fishing

6995 kr

Beställningsvara
Produkten är en beställningsvara. Om den är slut hos leverantör meddelas du snarast och får en återbetalning,
En riktigt cool blandning mellan flytring och kajak, designad i Sverige.

Den här produkten ger dig 13 990 fishcoins nu!
Vad är detta?

ICROSS - En ny svensk innovation.

En ICROSS® tar dig fram på vattnet enkelt, smidigt och säkert. Du slipper sitta i det kalla vattnet, eftersom att du sitter på en 20 cm isolerad hård luftkudde. Den tar dig till en ö, till andra sidan älven eller ett grund - den gör ditt fiske enormt flexibelt eftersom den även går att fiska från. En ICROSS® skapar helt nya möjligheter för dina framtida fiske äventyr - den tar dig till orörda vatten.

ICROSS®och flytringar är till storleken och viktmässigt väldigt nära varandra. Men med ICROSS®paddlar du dig fram på samma sätt som en kajak, vilket gör den till en perfekt blandning mellan flytring och kajak.

ICROSS® 1610 lämpar sig som smidig fiskekajak till Fiskaren/Jägaren. Lämpliga användningsområden är: perfekt för all typ av fiske fluga/spinn, bäverjakt, sjöfågeljakt. Otroligt smidig och stabil skjutplattform. ICROSS® 1610 mäter 160x95x20 uppblåst vikt 8,6 kg och levereras med funktioner anpassade för fiske/jakt, som två fästen på varje sida för applicering av paddel, svart halkskydd. En centrerad högkvalitativt bärrem. Flexibelt band för att fästa tex drybag. Fyra D-ringar för att fästa kajak stol. Fyra D-ringar på undersidan för att fästa bärrem. D-ring fram. Flexibelt band i topp D-ringen för att säkra upp till 3 st spön.

ICROSS® 1610 levereras också med: Kraftfull dubbelverkande pump. Robust, tvådelad paddel (223 cm. 114 delad.) Reparationssats. Vikt rekommendation: 160 kilo | Volym: 240 liter | Camouflage

Titta på den här filmen för att se hur du sätter ihop/använder din ICROSS:

Titta på den här filmen för att höra berättelsen om ICROSS:


Kunder som köpte denna köpte också

Du tittade nyligen på

Bild på ICROSS 1610 Fisherman/Hunter

6995 kr

ICROSS 1610 Fisherman/Hunter

Icross Fly Fishing

Beställningsvara

En riktigt cool blandning mellan flytring och kajak, designad i Sverige.

Populära produkter