ICROSS 1610 Fisherman/Hunter

Icross Fly Fishing

€657,49

Beställningsvara
Produkten är en beställningsvara. Om den är slut hos leverantör meddelas du snarast och får en återbetalning,
En riktigt cool blandning mellan flytring och kajak, designad i Sverige.

Den här produkten ger dig 13 990 fishcoins nu!
Vad är detta?

ICROSS - En ny svensk innovation.

En ICROSS® tar dig fram på vattnet enkelt, smidigt och säkert. Du slipper sitta i det kalla vattnet, eftersom att du sitter på en 20 cm isolerad hård luftkudde. Den tar dig till en ö, till andra sidan älven eller ett grund - den gör ditt fiske enormt flexibelt eftersom den även går att fiska från. En ICROSS® skapar helt nya möjligheter för dina framtida fiske äventyr - den tar dig till orörda vatten.

ICROSS®och flytringar är till storleken och viktmässigt väldigt nära varandra. Men med ICROSS®paddlar du dig fram på samma sätt som en kajak, vilket gör den till en perfekt blandning mellan flytring och kajak.

ICROSS® 1610 lämpar sig som smidig fiskekajak till Fiskaren/Jägaren. Lämpliga användningsområden är: perfekt för all typ av fiske fluga/spinn, bäverjakt, sjöfågeljakt. Otroligt smidig och stabil skjutplattform. ICROSS® 1610 mäter 160x95x20 uppblåst vikt 8,6 kg och levereras med funktioner anpassade för fiske/jakt, som två fästen på varje sida för applicering av paddel, svart halkskydd. En centrerad högkvalitativt bärrem. Flexibelt band för att fästa tex drybag. Fyra D-ringar för att fästa kajak stol. Fyra D-ringar på undersidan för att fästa bärrem. D-ring fram. Flexibelt band i topp D-ringen för att säkra upp till 3 st spön.

ICROSS® 1610 levereras också med: Kraftfull dubbelverkande pump. Robust, tvådelad paddel (223 cm. 114 delad.) Reparationssats. Vikt rekommendation: 160 kilo | Volym: 240 liter | Camouflage

Titta på den här filmen för att se hur du sätter ihop/använder din ICROSS:

Titta på den här filmen för att höra berättelsen om ICROSS:


Kunder som köpte denna köpte också

Du tittade nyligen på

Bild på ICROSS 1610 Fisherman/Hunter

€657,49

ICROSS 1610 Fisherman/Hunter

Icross Fly Fishing

Beställningsvara

En riktigt cool blandning mellan flytring och kajak, designad i Sverige.

Populära produkter