#LMAB The Rodfather Haspelspö | 2,59m | 20-60g 2-delat

Fåtal kvar

£205.46

"The Rodfather" - ett pålitlig val för alla sportfiskare

Den här produkten ger dig 5 397 fishcoins nu!
Vad är detta?

Liksom gudfadern till barnet är #LMAB ett pålitligt val för sportfiskaren. Spöna i denna serie passar alla åldrar och oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Spöt har snabb aktion och klingan är gjord av 40T karbon vilket säkerställer de bästa mothuggen och optimal beteskontroll.

Varje bete du sätter på fiskas enkelt med kontroll och tack vare den starka klingan runt handtaget har spöna en grym ryggrad som gör att du enkelt krokar fisken på ett säkert sätt. Du kommer känna även dom minsta huggen dom dagarna som fisken är försiktig. Klingan är täckt med en klarlack som skyddar mot repor och skador.

På spöt har du en hängare för krok, och ringarna är Fuji Alconite K-Series ringar i Frosted Dark Grey. Allt är noga utvalt, inte bara för att det ska se riktigt snyggt ut utan också för att maximera kastprestandan. Rullfästet är Fiju TVS som säkerställer att rullen sitter säkert på spöt. Handtagen är gjorda av EVA och längden är noga anpassad så den känns bra i handen.

För att göra detta spöt extra “high-end” finns det en handskapad bit av karbon mellan EVA handtaget och rullfästet, som ger en otroligt fin balans till hela spöt. Med “The Rodfather” från LMAB får du ett spö som uppfyller de högsta kraven en sportfiskare kan ha.

Längd 31+cm
Kastvik (upp till) 60gr
Rekommenderade produkter

Du tittade nyligen på

#lmab

Fåtal kvar

"The Rodfather" - ett pålitlig val för alla sportfiskare

Populära produkter