LMAB Tungsten Round Jig 3/0

*

$7.57

Jigheads from LMAB made of Tungsten

Den här produkten ger dig 158 fishcoins nu!
Vad är detta?

Jigghuvuden är en vetenskap i sig. De nya #LMAB Round Jig är ett volframjigghuvud av högsta kvalitet. Med en super vass japansk Sasame krok har ett riktigt perfekt jigghuvud skapats här. Kroken är hållbar och har en matt yta. Den krokar superlätt och sitter kvar bra, även om du skulle råka gå i tex en sten.

Bearbetningen av det högdensitetsvolframhuvudet är perfekt. Kroken är helt integrerad och den lilla haken gör att det sitter bra utan att förstöra jiggen. Huvudet är målat i diskret Green Pumpkin och har en märkning så du enkelt kan se vikten. Tack vare det höga materialets densitet så kommer #LMAB Round Jig sjunka alla mjukbeten snabbare till botten än jämförbara produkter av bly och ger även optimal känsla av bottenstrukturen.

Detta förbättrar beteskontrollen, vilket såklart har en positiv effekt på fisket. Tungsten Round Jig är det perfekta jigghuvudet för dem som inte vill göra några kompromisser på vattnet. Självklart är det som alla #LMAB Tungsten-produkter 100% blyfritt och giftfritt.

Rekommenderade produkter

Du tittade nyligen på

#lmab

Jigheads from LMAB made of Tungsten

Populära produkter