McRbber Bass - Proper Perch - 10 pack

Svartzonker

£9.82

I lager: < 10

En mindre variant av McRubber som passar perfekt för fiske efter abborre eller bass.

Den här produkten ger dig 237 fishcoins nu!
Vad är detta?

McRubber Bass är en liten variant av McRubber. Den skapades för att passa både det amerikanska fisket efter bass och det liknande skandinaviska fisket efter abborre. 

Första gången betet levererade en bass  var när Johan Ruhe var ute tillsammans med betets skapare Claes Claesson under inspelningen av ett avsnitt av svartzonker tv i Minnesota. Claes och Evelina Henriksen visade återigen betets värdighet i "Svartzonker TV - Perch Fishing with McRubber Bass".

Efter det var det dags för Flams & Trams att testa det. Johan och Jojje lyckades mycket väl och fångade flera stora abborrar under tiden de testade de nya kanalgratis.se färgerna. Den största abborren ännu på McRubber Bass -Proper Perch var en enorm fisk på 1709gr, fångad av Jojje Wester.

Vi tog även med oss "Proper Perch" över till florida för att testa färgen på Peacock Bass. Vi krokade en enorm fisk men den gick tyvärr förlorad till stenar. Det fisket skedde under vintersäsongen så vi skulle behöva åka dit när fisket är bättre och ge den en riktig chans. Du kan ändå se hur det gick för oss i Florida Chronicles - Peacock Bass episode.

Proper Perch färgen imiterar helt enkelt en liten abborre. Det är viktigt att komma ihåg att både abborre och många olika bass-arter är kända för att vara kannibaler..

McRubber Bass fungerar också bra på en Texas eller Carolina Rig. Klicka här för att se hur man riggar och använder Texas Rig och Carolina Rig!

McRubber Bass är 8cm lång och levereras i 10-pack.

Gös och abborre

Denna har landat både abborre och gös .....kanon trevlig och lätt fiskat gummi bete....en 10-15 gr skalle med 4/0- krok ... Smak och slurp. Kanon skoj

Mattias


Kunder som köpte denna köpte också

Populära produkter