Photofish Monkey Frog 15cm,40gr, 2-pack

Ni som köpte Kanalgratis julkalender 2023 har redan detta i er beteslåda. Men nu finns det tillgängligt även för resten av er att designa själva i Photofish! Monkey Frog - Tillverkad med precision och designad för att locka både abborre och gädda, det här betet är redo att revolutionera din fiskeupplevelse.

Det som skiljer vår Monkey Frog är dess enastående förmåga att navigera genom de tätaste vassen med lätthet. Dess strömlinjeformade design gör att den glider problemfritt genom vattenväxter, vilket gör den till det ultimata valet för fiske i tät vegetation. Säg adjö till frustrerande trassel och missade möjligheter - vår Monkey Frog är utformad för att excelera i dessa utmanande miljöer.

Men det är inte allt. Rörelsen hos vår Monkey Frog efterliknar en riktig groda, lockar predatorer med sina livliga rörelser. Den "går" bra på vattenytan och skapar oemotståndliga ringar och vibrationer som lockar även de mest slöa fiskarna. Och när det är dags att sätta kroken sviker vår Frog inte; Para ihop den med vårt M-WAR Offset Mix Pack. Lär dig hur du riggar den här.

15cm,  40gr - Kommer i 2-pack. Grodorna kommer med ögon. 

PHOTOFISH AV OSS

Du tittade nyligen på

Photofish 🛠 - Customize your lure 😜

Designa din Monkey Frog 15cm precis hur du vill!

Populära produkter