Multimete-Kit

*

€132,95

Det ultimata fiskekitet för nya- och rutinerade fiskare i alla åldrar! För detta fiskekit behöver du inga förkunskaper, allt är färdigknutet och det följer med instruktioner i både videoformat och fysisk folder. Med Multimete kan du vara trygg, det säljs nämligen med Sveriges första *nappgaranti ✅ Skulle du inte få någon fisk får du alltså pengarna tillbaka. OBS! Begränsad upplaga endast förbokning! Vi beräknas skicka det till dig under vecka 29.

Den här produkten ger dig 2 990 fishcoins nu!
Vad är detta?

Multimete är framtaget av Tobias Ekvall och Edvin Johansson i Team Galant med fokus på att fånga många olika arter och även hålla tävlingskvalité på både spö och utrustning. Vi har tagit det svåraste och bästa inom mete och gjort det enkelt och lättillgängligt. Allting är färdigknutet, så du behöver inte knyta en enda knut, inte ens om linan går av! Kitet innehåller närmare 20 olika produkter och du sparar uppåt 1.000 kr på att köpa allt som ett kit mot om du hade köpt samtliga produkter var för sig.

Med Multimete fångar du enkelt arter som abborre, mört, öring, sik, braxen och många fler. Vi skickar med två färdigriggade uppsättningar med huvudlina, redo att användas direkt. Det ena är ett 2g flöte med mindre krok i storlek 12 wide gap för de mindre fiskarna som löjor och elritsor, samt ett lite större 3g flöte med krok i storlek 6 wide gap för sutare, brax och stora abborrar.

Se när Tobias och Edvin i Team Galant berättar mer och visar upp Multimete-kitet i denna video här!

KITET INNEHÅLLER:
- Metspö: Tobias Ekvall Edition med stonfo-topp (snabbfäste) för att slippa knyta
- Exklusiv och funktionell Team Galant ryggsäck
- Exklusiv Multimete-mätbräda.
- Informationsfolder med längdtabell för varje art.
- Beteslåda med plats för t.ex extra krokar och vikter.
- 2st färdigknutna- och riggade linvindor med flöten, vikter på 2 och 3 gram samt krokar.
- Extra paket krokar, storlek 12- och 6 Wide Gap á 10st/paket.
- 25m extra huvudlina, mono 0,22 millimeter.
- 8st extra färdigknutna tafsar i tjocklek 0,20 millimeter med fastknutna krokar och ögla-i-ögla funktion.
- Ask med extra vikter och sänken av alla slag för kittet.
- Spade för att gräva fram mask eller avliva fisk för catch and cook.
- Tafsklippare med jojofunktion. (Du slipper vassa knivar!)
- Tång med hake för möjlighet att fästa i skärp eller ryggsäck.
- Ventilerad, proffsig och praktisk maskburk med spänne.

TÄVLA OM 30 EXKLUSIVA PINS

Bara vid ett köp av Multimete-kitet är du exklusivt kvalificerad att tävla med oss om du vill! Meta och få fiskemärken för dina fångster, i guld silver och brons. Du kan också få diplom signerat av Tobias Ekvall och Edvin Johansson i Team Galant, och synas på Kanalgratis officiella Instagramkonto! Med den exklusiva mätbrädan som ingår i kitet kan du mäta dina fångster och skicka in till oss för att bli belönad med exklusiva pins att pryda t.ex ryggsäcken eller kläderna med. Pinsen kostar 49kr/st varav 10kr per pin skänks till ett skänks till välgörande ändamål, detta berättar vi mer om i avsnitt 24 i 2024-års Julkalender på YouTubekanalen.


RYGGSÄCK:

Team Galant ‘TG’ ryggsäcken är en liten men mycket funktionell väska som du kan använda på flera olika sätt. De vadderade remmarna kan sättas ihop eller delas i två med hjälp av dragkedja, ändra placering efter önskemål med karbinhakarna. Göm axelremmarna i ryggsäckens bakre ficka om du hellre använder den medföljande nackremmen för att ha väskan på magen, på så sätt når du lätt innehållet i väskan medan du fiskar och kan dessutom använda dryckeshållaren i botten.

På ryggsäcken finner du en mängd olika fickor, spännen och D-ringar där du kan fästa det du kan tänkas behöva för din fiskedag. Ryggsäcken finns i två färger, svart och grå, och är endast tillgängliga i Multimete-kitet. Metspöt, eller flera metspön, kan placeras med- och utan fodral i remmarna på ryggsäckens utsida.

FISKESPÖ:

Metspö - Tobias Ekvall Edition
Framtaget av rutinerade fiskare, däribland Tobias Ekvall själv och inspirerat av det meteskit Tobias vann SM i mete med år 2011, både individuellt och i lag.

Gjort i kolfiber med vikt på endast ca 100g, vilket gör det lätt att hantera för alla trots sin längd på närmare 4m. I hopfällt läge är spöt ca 120cm långt och förvaras då med fördel i medföljande fodral. Metspöt är utrustad med stonfo-topp, en funktion som gör att du slipper knyta linan i toppen vilket tillåter dig att snabbt haka på och av linan i de färdigknutna öglorna som finns på linorna i Multimete-kitet.

*VILLKOR NAPPGARANTI

Multimete är, med våra instruktioner, så pass enkelt att använda och framgångsrikt att fiska med, att vi utlovar en *nappgaranti. Detta innebär att du får pengarna tillbaka om du inte får någon fisk. Nappgarantin gäller endast i 30 dagar från att Multimetet köptes.
Testa följande saker, innan du kontaktar oss, för att nappgarantin ska gälla:
- Fiska i minst 3 olika sjöar eller vattendrag och flytta på dig ofta, ca 5-10 minuter om du inte haft någon kontakt med fisk där du stått.
- Meta med mask.
- Något som kan vara avgörande är att fiska mellan maj-september. Övrig tid är det oftast för kallt i vattnet, och mycket svårare att hitta fisken. Detta kan även variera beroende på vart i landet, eller världen, du bor.

Har du testat ovan och fortfarande inte fått någon fisk? Kontakta oss på [email protected] och ange ditt ordernummer från när du köpte kitet.

Behöver du köpa en ny mätbräda till ditt Multimete-kit? Kontakta [email protected] och ange ditt ordernummer från ditt köp av Multimete.

FÖRBOKA

Förboka och förbetala ditt Multimete redan nu och var säker på att du får det i sommar. Antalet kit är mycket begränsat under det första året. Multimete-kitet beräknas skickas till dig under vecka 29.

Rekommenderade produkter

Du tittade nyligen på

Multimete-Kit

€132,95

Team Galant

M-WAR

Det ultimata fiskekitet för nya- och rutinerade fiskare i alla åldrar! För detta fiskekit ...

Populära produkter